ADIYAMAN / MERKEZ - Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi

May

10.sınıf öğrencilerimiz, eTwinning projemiz "Cajon ile İngilizce öğretimi" kapsamında Şehit Rıza Fırat İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine cajon ile İngilizce şarkı çalmayı öğretti. 23 Nisan'da gösteriye çıkan öğrenciler, "Twinkle Little Star" şarkısını öğrencilerimizin öğrettiği ritimle çaldılar.

Kas

04.12.2019 Saat 10.00 da Okulumuzda Tubitak Bilim Söyleşileri kapsamında Cumhuriyet Üniversitesinden Doç Dr. Ali Özer Konuşmacı olarak  öğrencilerimizle bir araya gelecek

Nis

Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi olarak NASA da çalışan Türk bilim adamı Umut Yıldız´a Telekonferans ile bağlandık. Biz dahil 22 Okul ve üniversite ile birlikte katılım sağladık.

Nis

Fizy liseler arası müzik yarışmasına katılan öğrencilerimize ödülleri milli eğitim müdür yardımcısı Mustafa Gümüş ve okul müdürümüz Hacer Saygı tarafından verildi, başarılarından dolayı okulumuz Müzik Öğretmeni ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz